Ceai de Cătină

CEAI Catina 50g

Ceai de Cătină

CONTRIBUIE LA:

Benefic în tratarea afecțiunilor precum ulcerul gastric și duodenal, diaree, reumatism, afecțiuni neuroendocrinologice, circulatorii și hepatice. El mai este folosit și în alcoolism, stres, astenie, anemie, afecțiuni coronariene, hipertensiune, gingivite. Un efect demn de luat în seamă îl are asupra depresiilor, bolii Parkinson, tumorilor, adenoamelor, afecțiunilor bucale, faringitei, răgușelii, gripei, răcelii, intoxicațiilor și leucemiei.

Ingrediente:

Fructele de cătină (Hippophae fructus)

Mod de preparare:

Se face infuzie din două lingurițe de fructe uscate la 250ml de apă. Când apa dă în clocot, se pun fructele, se acoperă, se opresc din fiert și se lasă la răcit timp de 5-10 minute.

Mod de administrare:

Se beau 3 cești de ceai pe zi, înainte de mesele principale.

Contraindicaţii:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se utiliza de femeile însărcinate sau care alăptează. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.