Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/dorel/public_html/wp-content/themes/myriad/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/dorel/public_html/wp-content/themes/myriad/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/dorel/public_html/wp-content/themes/myriad/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/dorel/public_html/wp-content/themes/myriad/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/dorel/public_html/wp-content/themes/myriad/lib/classes/menu-walker.php on line 0
Ceai Hepato-Bil plant

Ceai Hepato-Bil plant

Ceai Hepato Bil

Ceai Hepato-Bil plant

COMPOZIŢIE:

Sunătoare (Hypericum perforatum), Păpădie (Taraxacum officinale), Tintaură (Centaurium umbellatum), Gălbenele (Calendula officinalis), Anghinare (Cynara scolymus), Turita-mare (Agrimonia eupatoria) Rostopască (Chelidonium majus), Cicoare (Cichorium intybus), Pedicuta (Lycopodium clavatum), Coada şoricelului (Achilleea millefolium),  Salvie (Salvia officinalis), Pufuliţa-cu-flori-mici (Epilobium parviflorum), Ghintura (Gentiana Iutea), Traista ciobanului (Capsella bursa-pastoris), Echinaceea (Echinaceea purpurea), Trifoi-roşu (Trifolium pratense), Mentă (Mentha piperita)

CONTRIBUIE LA:

Stimulează regenerarea ficatului şi a pancreasului exocrin; determină scăderea timolului; îmbunătăţeşte funcţiile hepato-biliare.

MOD DE PREPARARE:

Se face o infuzie din 2 linguri de amestec de plante şi 500ml apă; când apa dă în clocot, se pun plantele şi se opreşte din fiert. Se lasă acoperit 15-20 minute, apoi se strecoară.

MOD DE ADMINISTRARE:

Se beau 2 căni pe zi, cu jumătate de oră înainte de mese.

Pentru un efect mai bun, la fiecare cană de ceai, puneţi o lingură tinctură de Ghinţură.

CONTRAINDICAŢII:

Nu sunt contraindicaţii.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Nu se administrează concomitent cu alte produse cu acţiune colecistochinetică decât cu avizul medicului.

Acest produs este disponibil în ambalaj de 150g și 300g.

PRODUSE RECOMANDATE:

Leave a Reply