Termeni și condiții

 1. Introducere

Termenii și condițiile prevăzute în prezenta pagină constituie contractul valabil încheiat între administratorul site-ului https://dorelplant.ro/ (în continuare DOREL PLANT) și orice client înregistrat sau neînregistrat care utilizează serviciile de pe site-ul mai sus amintit, și se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri de către DOREL PLANT, prin intremediul magazinului virtual https://dorelplant.ro/

Accesarea, înregistrarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea/comandarea produselor prezentate pe site-ul https://dorelplant.ro/ implică acceptarea termenilor și condițiilor mai jos enumerați. Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeți toate secțiunile următoare.

DOREL PLANT își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, de a efectua oricând modificări ale site-ului https://dorelplant.ro/ (structura, conținut, oferte sau alte modificări); precum și de a întrerupe sau a suspenda activitatea pe site, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. Modificările vor deveni efective chiar din momentul afișării lor pe site. Dacă continuați să utilizați acest serviciu și după modificări, înseamnă, ca ați acceptat pe deplin termenii prezentului document, inclusiv modificările survenite. Versiunea actuală poate fi citită accesând link-ul “Termeni și condiții” din josul paginilor site-ului.

Toate informațiile conținute în acest site sunt publicate cu scop informativ și nu se pot substitui sfaturilor sau prescripțiilor medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat. Înaintea achiziţionării oricărui produs DOREL PLANT, este recomandat să citiți cu atenție prospectul. Informațiile și sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au fost avizate de către Ministerul Sănătății și nu au intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boală. Produsele sunt avizate pentru punerea lor pe piața de către Institutul de Bioresurse Alimentare, în conformitate cu legislația în vigoare. Produsele DOREL PLANT au certificările ISO 9001 şi ISO 14000 sub certificare T.U.V.

Vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile, de fiecare dată când folosiți acest site. Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

Acest site este deținut și administrat de societatea comercială DOREL PLANT SRL.

Denumire firma: SC DOREL PLANT SRL

C.U.I : 38740898

Nr. Înreg. ORC Bihor: J05/152/2018

Site web: https://dorelplant.ro/

Adresă: 417121, Poienii de Jos nr. 15, Bihor, România

Telefon: 0721 613 587, 0730 549 074, 0359 234 527

E-mail: comenzi@dorelplant.ro

 1. Drepturile de autor

Întregul conținut al site-ului https://dorelplant.ro/ (incluzând, dar fără a se limita la: texte, imagini, logo-uri, butoane, elemente grafice, baze de date, orice alte date, scripturi, design web, programe etc.) este proprietatea DOREL PLANT și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea industrial și intelectuală.

Folosirea fără acordul scris explicit al DOREL PLANT a oricăror elemente enumerate mai sus, sau regăsite în site se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare.

Clientul poate copia, transfera și/sau utiliza elementele mai sus prevăzute numai în scopuri personale sau noncomerciale, și numai în cazul în care nu intră în conflict cu prevederile prezentului document. Totodată DOREL PLANT nu îi conferă clientului dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site- ul, de a reproduce parțial sau integral site- ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site- ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății SC DOREL PLANT SRL, fără acordul scris al acesteia.

Orice reclamație și/sau problemă legată de respectarea drepturilor de autor în legatură cu întregul conținut al site-ului https://dorelplant.ro/ pot fi semnalate printr-un email trimis pe adresa comenzi@dorelplant.ro.

 1. Responsabilitate

Informațiile prezentate pe site-ul https://dorelplant.ro/ au caracter informativ și sunt sunt documentate sau modificate de către administrator. De asemenea descrierile produselor pot fi incomplete însă administratorul face eforturi de a prezenta informațiile cele relevante, pentru că produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat. DOREL PLANT nu poate fi tras la răspundere pentru prejudiciile create de informațiile publicate în magazinul virtual din erori ce nu-i aparțin. Totodată DOREL PLANT nu răspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpaa sa, de nefuncționarea magazinului virtual precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării paginilor magazinului virtual (ex. defecțiuni la rețeaua de internet).

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. DOREL PLANT nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea DOREL PLANT nu răspunde pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

DOREL PLANT nu va putea fi ținută răspunzătoare față de nici o persoană /entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului https://dorelplant.ro/ ro sau ca urmare a oricărei erori sau omisiuni.

DOREL PLANT nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, îmbunătățiri, etc.

DOREL PLANT nu confirmă faptul că fiecare utilizator este ceea ce se pretinde și nu are obligația legală de a controla informațiile de pe site, oferite de utilizatori. Administratorul site-ului ca proprietar al https://dorelplant.ro/ este absolvit de orice răspundere sau despăgubire (directă sau indirectă) de orice fel și de orice natură datorată inextactității datelor și informațiilor publicate de utilizatori.

Utilizatorii înregistrați al Site-ului sunt responsabili cu privire la păstrarea confidentialității datelor de acces în contul personal de utilizator, creat pe site și sunt de acord să se asume responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul de utilizator, creat pe site. Datele de client, parola și orice alte informații de securitate nu trebuie divulgate nimănui, Așadar, DOREL PLANT nu este responsabil pentru utilizarea, divulgarea sau pierderea acestor date care rezultă din nerespectarea de către utilizatori dispozițiile prezentului document.

Clienții au dreptul de a formula reclamații cu privire la eventualele defecțiuni ale produselor în maximum 24 de ore de la recepționarea acestora. În cazul în care produsele suferă defecțiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea sumelor încasate deja de DOREL PLANT în termen de 30 de zile, dar nu și alte despăgubiri.

 1. Contractul

Orice comandă confirmată implică vânzătorul și clientul într-un contract.

Părțile contractului:

– Vânzător: SC DOREL PLANT SRL

– Cumpărător: este clientul/ utilizatorul, orice pesoană fizică sau juridică înregistrată sau neînregistrată pe site care plasează o comandă electronică

Obiectul contractului îl reprezintă comanda confirmată de către vânzător. Comanda este un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între vânzător și cumpărător prin care vânzătorul este de acord să livreze produsele, iar cumpărătorul este de acord să primească acestea și să facă plata acestora.

Prin lansarea unei comenzi electronice cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare ulterioară (telefonic sau electronic) precum și cu modul de operare al vânzătorului.

Prezentul contract intră în vigoare la momentul primirii mesajului de confirmare de către cumpărător, referitor la comanda sa.

Vânzătorul își va utiliza cunoștințele sale profesioanale și tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat în comanda și va livra produsele care îndeplinesc cerințele, nevoile și specificațiile cumpărătorului.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a folosi informațiile furnizate de către cumpărător în vederea realizării contractului. De asemenea cumpărătorul nu va face publice niciunei terțe părți nicio informație cu privire la comanda fără acordul scris al vânzătorului.

La solicitarea și cu acordul cumpărătorului, DOREL PLANT poate recomanda cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalent cu cele solicitate în prima comandă. Comanda inițială se consideră anulată la data confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

 1. Înregistrarea ca utilizator

Site-ul https://dorelplant.ro/ poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru achiziționarea produselor oferite de acest site nu este necesar înregistrarea ca utilizator.

Pentru a trece prin procesul de înregistrare clienții vor completa formularul de înregistrare disponibil pe site. Vor trebui să completeze toate câmpurile marcate ca fiind obligatorii în formularul respectiv. Clienții sunt obligați să introduce datele de identificare complete, veridice și exacte ale acestuia. Oricare din informațiile completate pot fi modificate ulterior de către utilizatorul înregistrat după crearea contului de utilizator, în orice moment în timpul utilizării site-ului. În cazul refuzului de a furniza informațiile obligatorii solicitate în timpul înregistrării DOREL PLANT este îndreptățit să refuze înregistrarea.

Înregistrarea persoanelor fizice fără capacitate de exercițiu sau cu capacitate de exercițiu restrânsă (cum ar fi persoane cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani) ca utilizator înregistrat pe site nu este permisă. Părinții care exercită drept de custodie, tutorii sau reprezentanții legali ai respectivului minor sunt responsabili pentru toate daunele cauzate de acesta din urmă, precum și pentru toate daunele care derivă din date false sau oricare declarație mincinoasă sau înșelătoare.

Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către clienți a Termenilor si Condițiilor de utilizare a https://dorelplant.ro/ și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și administrator.

După înregistrare fiecare utilizator va primi o notificare prin e-mail. Notificarea, pe lângă alte informații utile, cuprinde și parola de autentificare. DOREL PLANT recomnadă utilizatorilor schimbarea parolei generată automat.

În panoul de control al contului personal utilizatorii pot să verifice comenzile recente, să administreze adresele de livrare și de facturare și să editeze parola și detaliile contului.

 1. Comanda

Clientul/ cumpărătorul poate efectua comenzi pe site prin adăugarea produselor dorite în coșul de cumpărături, urmând finalizarea acestuia prin completarea detaliilor de facturare și efectuând plata prin una dintre modalitățile indicate expres. Odată adăugat în coșul de cumpărături produsul este disponibil pentru achiziție în măsură în care există stoc disponibil pentru aceasta.

Utilizatorii înregistrați trebuie să completeze detalii de facturare și de livrare o singură dată. Aceste informații ulterior pot fi modificate.

Adăugarea unui produs în coșul de cumpărături, fără finalizarea comenzii, nu înseamnă înregistrarea unei comenzi, și nici rezervarea automată a bunului respectiv.

Prin finalizarea comenzii cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare pentru realizarea livrării, sunt corecte și complete.

 1. Livrarea și plata

Livrarea produselor se va face oriunde în România. Vânzătorul își asumă responsabilitatea livrării produselor comandate de cumpărător.

Termenul de livrare a produselor este de 3-10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. În cazuri excepționale termenul maxim de livrare a produselor este de 30 de zile calendaristice (ex. în cazuri în care produsul este disponibil doar la comandă specială, sau stocurile sunt epuizate, etc.).

Taxa de livrare este: minim 20 RON

Astfel prețul final plătit este format din prețul produselor și cheltuielile de expediție. DOREL PLANT nu percepe nici o taxă suplimentară cumpărătorului la achiziționarea produsului.

Cumpărătorul poate să alege modalitatea de plată:

 • Prin ramburs
 • Cu card

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comanda. Vânzătorul va emite către cumpărător o factură pentru produsele livrate, cumpărătorul fiind obligat să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare.

În cazul livrării produselor prin curier, cu plata ramburs, cumpărătorul va intra în proprietatea produsului și va avea dreptul să deschidă coletul după semnarea documentului de transport și efectuarea plății.

 1. Politica de retur

Conform legislației în vigoare, clienții DOREL PLANT pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără a suporta alte costuri decât costurile suplimentare.

Termenul de 14 zile intră în vigoare în momentul în care clientul intră în posesia fizică a produselor. Clientul va trebui să suporte costul aferent returnării produselor în caz de retragere. Costurile suplimentare reprezintă orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calităților și funcționării produselor, taxe poștale sau de orice altă natură) care urmează a fi suportate de client cu ocazia exercitării dreptului de retragere.

Pentru exercitarea dreptului de retragere cumpărătorul trebuie să notifice în scris (prin e-mail sau prin poștă) pe vânzător. Cumpărătorul va returna în termenul mai sus prevăzut produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură.

Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că cumpărătorul este de acord cu aceste condiții și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor cumpărătorului.

DOREL PLANT se obligă să restituie cumpărătorului sumele încasate pentru produsele returnate în termen de maximum 30 de zile de la data returnării.

 1. Nelămuriri și reclamații

În cazul în care aveți nelămuriri sau nemulțumiri cu privire la un produs achiziționat de pe site-ul nostru, vă rugăm să trimiteți un e-mail în acest sens la adresa comenzi@dorelplant.ro,în care să specificați cât mai multe detalii în baza cărora să putem identifica și prelucra mesajul dvs. (numele complet, data și numărul comenzii, data și metoda de livrare).

 1. Politica de cookies

Pentru bună funcționare a magazinului virtual, și pentru a furniza utilizatorilor/clienților o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia site-ul https://dorelplant.ro/ folosește cookie-uri.

Un Internet Cookie (termen cunoscut și ca browser cookie sau HTTP cookie sau pur și simplu cookie ) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitara emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și este complet pasiv (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe site-ul asociat webserverului respectiv.

Datele stocate de fișierele de tip cookie utilizate pe https://dorelplant.ro/ nu arată niciodată detalii personale în baza cărora să poată fi stabilită o identitate individuală.

O vizită pe un site poate plasa cookie-uri pentru:

 • Fișiere de tip cookie absolut necesare: permite navigarea pe site și utilizarea funcțiilor de bază. De obicei, acestea sunt instalate doar ca răspuns la acțiunile efectuate de vizitator care echivalează cu o cerere de servicii. Aceste fișiere de tip cookie sunt indispensabile pentru utilizarea site-urilor.
 • Fișiere de tip cookie privind funcționalitatea sunt utilizate pentru recunoașterea vizitatorului atunci când revine pe site și permite oferirea funcțiilor îmbunătățite și mai personalizate, cum ar fi reamintirea preferințelor. Aceste fișiere de tip cookie colectează informații anonime și nu pot urmări navigările personale pe alte site-uri. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani.
 • Fișiere de tip cookie analitice și privind performanța permite recunoașterea și numărarea utilizatoriilor și colectarea informațiilor despre modul în care este utilizat site-ul (ex. paginile pe care un utilizator le deschide cel mai des și dacă utilizatorul primește mesaje de eroare de la anumite pagini). Aceasta ajută la îmbunătățirea modului în care funcționează site-ul, ex. asigurând găsirea mai ușor ceea ce caută utilizatorul. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani. În ceea ce priveşte third-party cookies, perioada de expirare poate să varieze şi în unele cazuri poate depăşi 2 ani.
 • Fișiere de tip cookie privind marketing și identificarea publicului țintă înregistrează vizita utilizatorului pe site, paginile pe care le-a vizitat și link-urile pe care le-a accesat. Aceste informații vor fi utilizate pentru a oferi reclame mai relevante pentru utilizator și interesele lui. De asemenea, acestea sunt utilizate pentru a limita frecvența cu care poate vedea o reclamă și pentru a ajuta la măsurarea eficienței campaniilor publicitare. De asemenea, aceste informații pot fi împărtășite cu terțe-părți (cum ar fi agenții de publicitate) în acest scop. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani. În ceea ce priveşte third-party cookies, perioada de expirare poate să varieze şi în unele cazuri poate depăşi 2 ani.
 • Fișiere de tip cookie privind rețelele sociale permit să împărtășirea pe site-ul web activitatea vizitatorului pe rețele sociale, cum ar fi Facebook și Twitter. Aceste fișiere de tip cookie nu sunt controlate de către administrator.
 • Alte tipuri de fișiere de tip cookie care pot fi utilizate ulterior.

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau se poate seta browserul să accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, dacă un vizitator nu este înregistat folosind cookie-urile, nu va putea lăsa comentarii.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în meniul Opțiuni /Settings sau în meniul Preferințe / Favorites al browserului.

 1. Diverse

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forța majoră. Forța majoră este evenimentul extern, imprevizibil, absolut invincibil și inevitabil care împiedică o persoană să-şi îndeplinească obligaţia.

Prezentul contract este supus legii române. Orice litigii născute din interpretarea și executarea acestui contract se vor soluționa pe cale amiabilă, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instanțele judecătorești competente de la sediu vânzătorului.

DOREL PLANT își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat, în scris sau verbal, folosesc în mod abuziv dreptul de retur în 14 zile.

Prin agrearea termenilor prezentului document clienții acordă dreptul DOREL PLANT de a le trimite periodic e-mail-uri cu diverse informații sau oferte speciale.min

Cadou cupon 10%

Cadou cupon 10%

Abonați-vă la newsletter-ul nostru și veți primi imediat un cupon de reducere de 10%! În plus, vă vom ține la curent cu promoțiile noastre lunare (10-15-20%).

GDPR Consent

V-ați abonat cu succes!